Thailandsk mat

Thailandsk mat er sundt og godt! -Thailandsk mat må bare prøves. Spennende retter med kun ferske ingredienser. Husk at du kan bytte kjøttet i de fleste av Thai-rettene med din favoritt av følgende kjøttyper; Biff, Svinefilet, Kyllingfilet. Mange Thairetter er vanlighvis veldig sterke, men vi lager de fleste av dem milde. Men er du glad i chili, så er det bare å be om, Sterk, X-sterk osv.

No.68 Vårrull/Stor vårrull 27,-
No.79 Stor Lunsj – Serveres hele dagen
Wokrett med kjøtt, grønnsaker. Velg mellom Thai Foods woksaus eller sursøt saus. Serveres over en stor porsjon ris. Velg mellom følgende kjøttyper: biff, svinefilet, kyllingfilet.
89,-
No.70 Mo Pad Nam Man Hoi // 3
Svinefilet m/østerssaus og grønnsaker
120,-
No.71 Mo Pad Sauce Prik (sterk) // 3
Svinefilet m/chilisaus og grønnsaker
120,-
No.72 Gaeng Ped Nuea (sterk)
Biff m/rød karrisaus
125,-
No.73 Gai Pad Seen // 3
Stekte thainudler m/kyllingfilet og grønnsaker
120,-
No.74 Vårrull/Store Vårruller // 3
2 stk. m/ris og salat
120,-
No.75 Pad Thai // 3
Svinefilet m/risnudler, egg og grønnsaker
125,-
No.76 Moo Pad Kanaa (Anbefalles) // 3
Svinefilet m/thaigrønnsaker
120,-
No.77 Tod Man Gei // 3
Thailandske kjøttboller marinerte m/dipsaus, salat og ris
120,-
No.78 // 3 Goong Hoopa
Innbakte kongereker i kjøttdeig m/dipsaus, salat og ris
130,-
No.79 Goong Sup Kanompang Tod (Anbefales) // 3
Innbakte kongereker m/dip-saus, salat og ris
130,-
No.81 Khao Pad Moo // 3
Stekt ris m/svinefilet, egg og grønnsaker.
120,-
No.82 Gaeng Keow Wan (Sterk) // 3
Kyllingfilet m/grønn karrisaus, limeblader og diverse grønnsaker.
125,-
No.83 Gai Nam Man Hoi // 3
Kyllingfilet m/østerssaus, koriander og diverse grønnsaker.
120,-
No.86 Pad Goong Ga-Thi (Anbefales, litt sterk)
Kongereker i krydder og kokossaus.
130,-
No.87 Gai Pad Med Ma-Muang Himapan // 3,5,6
Kyllingfilet m/cashewnøtter og grønnsaker
120,-
No.88 Moo Pad Grapauo (Litt sterk) // 3
Svinefilet m/fersk chili og grønnsaker i østerssaus.
120,-
No.92 Moo Sup Kanompang Tod (Anbefales) // 3
Thai innbakt svinefilet m/dip saus, salat og ris.
125,-
No.93 Gai Pad Khing (Litt sterk) // 3
Ingefærkylling m/aromasopp.
120,-
No.94 Nue Pad Broccoli // 3
Biff m/broccoli
120,-
No.95 Pad Pak Muea Moo Gai Roammit (Stor porsjon) // 3
Blandet biff, kyllingfilet, svin og grønnsaker i nydelig saus.
130,-
No.98 Pad Gai Ga-Thi (Litt sterk)
Kyllingfilet i krydder og kokossaus
125,-
No.99 Pad Gai Preev Wan (Anbefales) // 3
Kyllingfilet m/sur-søt saus.
120,-
No.100 Pad Goong Wan Taleh (Anbefales)
Kongereker m/sur-søt saus.
125,-
No.101 Tom Jam Goong (Litt sterk)
Thailandsk suppe med kongereker, sitrongress, lime, galanga, koriander og diverse grønnsaker. Serveres m/ris eller nudler
119,-
No.102 Tom Jam Gai (Litt sterk)
Thailands suppe med kyllingfilet, sitrongress, lime, galanga, koriander og diverse grønnsaker. Servers m/ris eller nudler
119,-
No.103 Tom Kha Goong (Litt sterk)
Thailandsk suppe med kongereker i kokosmelk, sitrongress, lime, galanga, koriander og diverse grønnsaker. Serveres m/ris eller nudler
119,-
No.104 Tom Kha Gai (Litt sterk)
Thailandsk suppe med kyllingfilet i kokosmelk, sitrongress, lime, galanga, koriander og diverse grønnsaker. Serveres m/ris eller nudler
119,-

De fleste Thai-rettene kan gjøres om til Vegetar eller glutenfrie

Ekstra porsjon ris kr. 25,-
Soyasaus/chili-saus i beger kr 15,-
Dobbelt m/kjøtt kr 40,- (ikke kongereker og innbakt)

ALLERGENER:

 

  • 1-EGG
  • 2-FISK
  • 3-GLUTEN
  • 4-MELK
  • 5-NØTTER
  • 6-PEANØTTER
  • 7-SELLERI
  • 8-SENNEP
  • 9-SESAM
  • 10-SKALLDYR
  • 11-SOYA
  • 12-SULFITT
  • 13-BLØTDY